Tvätt- och skötselråd

Nedan följer tvätt- och skötselråd för våra produkter:


Mössan (i butik nu)

Tål ej starkare kemtvättvätska än perkloreten  vilken varit den vanligaste kemtvättvätskan





En bra guide med utförliga förklaingar för de olika tvättsymbolerna:
http://www.kennethshem.se/Tvaettsymboler.html


Fredag...igen?

hejsvej.

Tiden går fort. Sitter framför teven igen, och det är idol. Går inte tiden lite väl fort? Tyckte att jag satt här och skrev nyss. Även själv denna gång, som vanligt på helgen. Men ikväll kommer faktiskt pojkvännen hem tillskillnad mot förra helgen, vilket är trevligt.

Såhär ser det föresten ut ikväll:


En smoothie, lite frukt och såklart choklad :)

Jag, Teresia, Cattis och Matte var och tränade tillsammans idag. Vi gick på ett boxningspass - sjukt roligt!!! Men skojjaru om vi va trötta när vi var klara. Jag har inte tränat så hårt på mycket länge. Måste tillbaka på ett snart igen.

SJUKT roligt föresten angående Cattis inlägg! Mössorna finns i butik från idag. Vi lämnade in dom igår, och kvinnan i butiken verkade väldigt positiv. Så idag va vi iväg och köpte lite mer garn, för hon ville ha fler mössor på en gång!

I helgen är det Halloween också. Nån som firar? Det jag ska göra är att gå till Skogskyrkogården, där nära och kära är bregravda och strödda, och tända ljus. Har ni aldrig varit där så kan jag stark rekommendera ett besök i Minneslunden. Det är så otroligt vackert med alla dessa ljus som bildar ett enda stort hav.

Hoppas att ni alla mår bra och att ni har en skön helg att se fram emot!

Kram.
Janna

Nu finns Cajate i butik!!!!!!!!!!!!

Tjallamalla är butiken där ni hittar våra Cajate-mössor.

ÄNTLIGEN har vi lämnat den första leveransen med Cajate-mössor! 

Ni hittar butiken Tjallamalla på Bondegatan 46 på söder i Stockholm. Och ni som inte bor i huvudstaden behöver inte oroa er. Nästa vecka kommer nämligen första leveransen till Tjallamallas butik i Malmö, Davidshallsgatan 15. Och för er som inte bor där heller, går det snart att beställa mössorna via Tjallamallas webbshop! Mer info om det kommer. Vi har också lite andra butiker på g... 

Än så länge finns det endast ett begränsat antal i butiken så skynda att fynda säsongens absolut snyggaste mössa! 
(Enligt oss i alla fall!!!)

Kram och hoppas ni får en mysig helg! 
/Cattis



Rosa Bandet galan

Hej svej.

Jag e helt sjukt trött.
Förstår inte riktigt varför, men så är det. Har ingen som helst engergi. Har dock jobbat idag. Fick lite bra saker gjorda. Blir lite till imorgon igen. Hoppas jag är piggare då.

Ni undrade lite kring varför vi letade klänningar i helgen. Det var nämligen Rosa Bandet gala igårkväll på Globen. Trevlig var det, och roligt att vi alla tre Ca Ja & Te kunde vara där! En bra gala, bra artister och känslosamma inslag. Det kanske var nån som tittade?

Hittade några bilder från kvällen. Vet dock inte riktigt vad jag pysslar med? Haha.




Klänningen jag har på mig var ju en sak för sig. Jag hade planerat att köpa en tyllkjol jag kunde ha under klänningen, men den fanns ingenstans! Som tur va kom Teresia på att vi kunde köpa lite tyll och sy en egen underkjol. Sagt och gjort. Vi gick till Panduro och fick med oss rosa tyll och ett gummiband till midjan, som vi sedan knåpade ihop med hjälp av Teresias symaskin. Det blev ganska bra tillslut, dock lite knöligt och en massa pyssel med att hålla det hela på plats under kvällen :) Här ser ni hela klänningen lite bättre:




Vi tog en massa bilder med Cattis kamera också, så föhoppningsvis hittar hon lite bilder vi kan lägga ut på bloggen. Här ser ni ju föresten hur håret blev också. Uppklippt och mörkare. Tänkte försöka spara ut håret lite nu, e så van att ha långt hår eftersom jag haft det sen jag gick på mellanstadiet ungefär. Saknar det lite.

Nej, nu måste jag koncentrera mig allt för mycket när jag skriver. Kanske ligger jag kvar i soffan och glor på teve, eller tar ett bad? Håller just nu på med en Marian Keyes bok (plöjt de flesta av hennes) och den tillsammans med sängen känns ju också ganska lockande.

Fortsatt trevlig kväll allihop!

/Janna

Klipp

Idag är det dags. Nu har jag dragit ut på det alldeles för länge. Jag är en riktig seging på att få saker gjorda ibland när det kommer till mig själv. Hur som helst ska jag klippa mig idag. Äntligen! Och jag ska också försöka lägga i nån färg... vet dock inte vilken ännu. Får konsultera lite med frisören.

Såhär såg det ut hemma hos Teresia igår:



då hon färgade sina ögonbryn.. hihi. Har ni föresten sett dessa bilder på henne? Vi har en riktigt rutinerad tjej att ha o göra med. Teresia har nämligen varit med i både Melodifestivalen och i Popstars :)

 




Hittade även lite gamla länkar om henne under Popstars tiden. Kika här!

Melodifestivalen ser ni här.

Och så en liten video också: Insecure :) Några av er kanske känner igen fler i videon också.


Nej, nu måste jag göra lite roligare saker, som att betala räkningar.
Hade!

/J. 





Tjejkväll på Kino

Kanske ska säga några ord om gårdagen. Cattis skulle tillsammans med en kompis iväg på en tjejkväll, som det slutade med att vi (Teresia o Janna) även skulle med på. En kväll som skulle bestå av ett "sex-party" och sedan middag och utgång. Sex-delen är inte så avancerad som den låter. Det innebär att en tjej presenterar allehanda sex-leksaker för ett gäng tjejer och sen får man oftast rebatt på det som har visats. Detta görs t.ex. ofta vid möhippor eller liknande events.  Vi (Teresia o Janna) har varit på ett sådant tidigare,då hemma hos en kompis, vars kompis just börjat jobba med detta och ville prova detta på oss.

Så denna gång kändes det väl inte lika intressant som förra gången då vi redan hört och sett det mesta, dock kom allt med en liten överraskning då Cattis presenterar var detta ska hållas någonstans.

J: "Var ska vi ses någontsans på lördag. Är det i en butik vi ska vara (visste att det inte var ett home-party)?"
C: "Nej, alltså.. det är inte i en butik. Det är på er porrklubb"
J: "...."

Därefter blev det en hel del skratt. Varpå Janna i sin tur berättade det hela för Teresia.... och där kom nästa skrattattack!
Vi blev nog lite obekväma med situationen. Som tur var skulle vi vara där kl 17:30 och inte senare.  Men när vi väl kom fram såg det förvånansvärt fräscht ut. Vi hade nog väntat oss något mycket värre. Man gick in i butiken och sedan vidare ner till "klubben". När vi skulle gå därifrån kom en kile i 25-års åldern intraskandes i butiken, och gissa om han vände fort när han upptäckte att det stog 12 tjejer och kacklade där inne!

Efter detta åkte vi till Helenés krog vid S:t Eriksplan och åt god mat. Vi var ett gäng på 12 tjejer, så vi både hördes och syntes en hel del. Sen drog halva gänget vidare ut, och hälften hem. Dom som gick ut hade en riktig party-kväll!!

Här är några bilder i alla fall:














Dagens

... Teresia har legat i sängen/soffan hela dagen och tittat på tv-shop. Funderingar på att köpa en H2O Vacc. Mycket spännande!

...Cattis o Janna har letat klänningar/skor, haft ont i huvudet och skippat söndagsträningen. ILLA!

...alla tre har ätit Teresias Fajita-rullar. Gott! OCH vi har lyckats trycka klart våra visitkort! JIPPI! Såhär ser bilden vi har använt ut:



Vad tror ni om den? Vi hade i alla fall grymt roligt när vi fotade... och vi hoppas att glädjen kanske lyser igenom lite grann på bilden. Kolla även in detaljen med Cattis nagellack :) Hon e en hejjare på lack av alla dess slag! Så är ni nyfikna på något, fråga henne!!

Nu ska vi dricka te och äta en kaka.




En helt vanlig kvällsritual för min del. Jag e sjukt dålig på att låta bli sötsaker! Om det är någon mer än jag som gillar choklad så måste jag ju rekommendera den ultimata Brownien! Den finns på Chokladfabriken. Så SJUKT god! Men mäktig. Jag orkar aldrig sätta i mig en hel sån själv.

Teresias lillebror e på väg upp hit från Gotland eftersom han rycker in i lumpen imorn. Han kör även upp hennes bil, så sen ska vi åka o hämta flyttkartonger hemma hos min mamma, pappa o syster. Sånt som det nu kan vara dags för mig att ha på min egen vind istället för på deras :)

KRAM

Klänningjakt idag...

Hello! Vilket TYPISKT söndagsväder...därför lägger jag in en bild från i somras så man kan drömma sig tillbaka lite...
Vi hade jätteskoj igår, dansade som galningar!!! Och nu ska vi ned på stan och jaga snygga finklänningar, någon som har tips på var man kan hitta en snygg och inte alltför dyr? Va skoj det vore om man kunde sy en själv, kanske borde testa att sticka en, med väldigt täta maskor i så fall, haha! 
Hoppas ni får en mysig söndag, gör något kul så slipper ni tänka på jobb och skola imorrn. 
Kram!
Cattis  


...

Hej svej!

Ska ner o träffa Teresia nu och gå på klädjakt innan kvällens bravader. Antagligen står hon redan o väntar på mig, så det blir springa av!

Såg att Cattis redan delat med sig lite om vad vi ska göra ikväll. Förhoppningsvis får vi med oss kamerorna, så att ni får se lite av vad vi gjort under kvällen. OM vi vågar visar upp bilderna här vill säga.

Ha en toppenkväll nu allihopa!

/Janna


Cattis powersmoothie!


Kanske känner ni er lite trötta lite då och då... I så fall tycker jag ni ska testa en äkta powersmoothie som jag just gjort till mig själv. Behöver lite energi inför kvällen när vi ska gå på en rolig eventgrej, käka middag och sedan gå ut och dansa. En helkväll med tjejgänget med andra ord ;) Dessutom ska min kompis Soraya få en lila mössa ikväll, hoppas hon blir glad! Hursom, här får ni receptet:

Mixa 1 dl vaniljyoghurt, 1 banan, 1 dl frysta hallon, 1 kiwi och 1 msk juice. 
KLART! 

Drick den här och ni får superkrafter! Nåja, blir lite piggare i alla fall...hehe ;)

Kram och hoppas ni får en mysig lördag, vad ni än ska göra!
/Cattis

Myskväll hos Maria!!!

Är nu helt full i magen av massa god tacos och glass =)
Har stickat hemma hos min kompis Maria som är den som inspirerade mig till att börja sticka mössor!!!!
Men nu ska vi sova...helt slut....spanade in SATC filmen igen också, den är GRYM!

Tycker förresten att Teresias bild har ett nytt bildtänk, mer sånt på nätet ;) Skoj att få lite gympa för nacken faktiskt...haha!

Kram på er och sov så gott!
Cattis

idolkevin!

I'm in love!!! Jag bara dör! JAg är 14 igen!!! Han är så söt och så duktig! Augh...

Var bara tvungen att få ur mig det! Tror dancingqueen åker... hon var ju inte så bra i dag...



Så här ser min soffa ut! Upp och ner vill säga. Vet inte riktigt vad jag gjorde men jag kan nte få den rätt i varje fall men låter den vara kvar...

hehe!

KRam

Fredagsmys

Såhär ser det ut en fredagkväll när pojkvännen är och jobbar och det bara är jag och katterna hemma:




... är det någon som känner igen sig? Hämtmat, tidningar och choklad från chokladfabriken :)

Sitter och kikar på Idol också. Ni vet ju redan vilka som är våra favoriter, och det verkar ju som att fler är av samma åsikt:

http://www.aftonbladet.se/nojesliv/idol2008/article3617950.ab

Och ABBA-tema tycker jag e toppen! Har faktiskt redan sätt "Mamma Mia" två gånger på bio. Vad tror ni om kvällen då? Vem åker du?

Kram,
Janna

hahaha

Jag hann aldrig prata med Teresia på eftermiddagen igår, så jag hade inte hört om bilen förns jag läste det här. Var det fler som skrattade högt än jag ?? Hahaha, vilken snubbe. Det är bra jobbat Tereisa!

Ni skulle se hur denna bil ser ut! Vi måste ju lägga upp en bild på den. Den må kanske inte vara den snyggaste, MEN den har ju faktiskt räddat oss ur några knepiga situationer (skogsfärden på väg till Gotlandsbåten) och har varit en trogen tjänare under ett antal varv till och från Ikea. Då är den värd guld! Dessutom är den ju pimpad med rosa tärningar och guld-rattmuff!! :)

Nu har jag hunnit med att jobba lite grann på morgongen, och är snart på väg till Vatten- mojsen tillsammans med Cattis, måste snart springa hemifrån ser jag. Till kvällen blir det nog lugn och ro hemma i soffan med några garn. Måste appropå det förbi Teresia och hämta någa fler!

Ska träffa en kompis liten sväng på en fika efter träningen också.. ändå på vägen hem. Lika bra att trycka i sig en latte när man förlorat några kalorier på att hoppa runt i en simbassäng, eller hur?!

Måste också säga TACK för alla fina ord från er som läst bloggen. Jag hoppas att ni vill fortsätta läsa och säga vad ni tycker, det är jätteskoj!

Kramkram!
Janna


Tvätt och fixdag idag!!!

Vilken galen dag! Haha, har tvättat i typ SJU timmar idag! Men nu är garderoben full av rena kläder, skönt! 
Men visst vore det praktiskt och skönt om kläderna kunde tvätta sig själva...gärna vika sig själva också...
Idag har det inte blivit så mkt sticka av, men det kommer det bli imorgon. 

Sen var vi och storhandlade. Är det förresten någon som har tips på goda, enkla, snabba maträtter? Känns som att man aldrig får för mkt av sånt. ;) Asså recept...

Imorgon ska jag och Janna testa ett vatten qigong pass också (ops,ser felstavningen där men är osäker på hur man skriver det :S ) Det ska bli kul att se hur det är. 

Nu ska jag ta och kika på Prison Break, så galet spännande!!!

kram! 
Cattis

Helloooo! Teresia här...

Gud va kul att alla hittat hit!!!

I dag har jag äntligen stickat klart de små benvärmarna till lilla systerdottern Olivia. Hon blev såååå söt! OCh storasyster Alice vill ha handledsvärmare. Så det ska hon få! Rosa så klart!!!

Vi håller på för fullt med våra mössor med självklart gör vi mer än mössor! Och naturligtvis går det att beställa dom via bloggen här! Vi ska ta fram färger och lite så kan ni inom kort skicka en beställning till vår mail!

¨Måste bara berätta... JAg har ju som bekant en byggfirma och därmed så har jag ju en firmabil. En skruttig liten söt sak, Nissan King cab... En röd... I kväll har jag varit ute hos min lillasyster Josephina och hennes underbara ungar och åkte därifrån utan mina nycklar! Så jag parkerar utanför mitt garage och väntar på att de ska komma med nycklarna till mig för min bil strulade på vägen hem så jag vågade inte åka tillbaka för att hämta... Medan jag väntar kommer en bil som ska fickparkera precis bakom mig. Och KÖR IN I MIG! JAg sitter i bilen och väntar på att denne person ska komma fram till mig som sog bör! Eller hur?! Nej då! Han försöker gå därifrån och jag hoppar ur bilen! Frågar om han tänkte smita och idioten har mage att säga att "det där gjorde väl inget, bilen ser ju ut som fan ändå"! Trodde jag skulle explodera! Det är väl inte upp till HONOM att avgöra vad min bil är eller inte är! GALET! JAg sa till honom att det är nog bäst du parkerar om bilen annars kanske hans front skulle gå sönder när jag åkte... MEn det gjorde väl inget.... HAns bil var ju ändå så ful! Gissa om han parkerade om bilen!? JAPP! hehe!

Nu ska det stickas lite!

Kram på er!

Borde jobba..

.. men det här är ju mycket roligare :)

Tänkte lägga upp några nytagna bilder på vår logga som damp ner i brevlådan tidigare i veckan. Vi har även lyckats få fast den på ett tiotal mössor vi det här laget. Hoppas att ni tycker om dom lika mycket som vi gör!







[Cajate]:

Catharina




Janna



Teresia



Har en mysig kväll här hemma...

Idag har jag (Cattis) ÄNTLIGEN tagit tag i att framkalla lite bilder till riktiga foton. Blir ju så sällan att man gör sånt. 
Men nu har jag fixat ett fint album med massa roliga bilder i. Tänker nog satsa på det som årets julklapp...vad kan bli mer personligt!?!?!

Gårdagen va väldigt lyckad, goda snittar (min favvo är den med tomat, mozzarella och basilika, yum!!!) och härliga drinkar! =)

Pratade lite med Alice och Kevin som är med i Idol, de verkar hur goa som helst och är mina absoluta favoriter! Tycker ni ska rösta på dem ;)

Massa kramar och sov gott! 
Cattis

Mösskorv

Tänkte bjuda på en bild på ett urval av våra mössor från fotningen



Bonde söker fru...

...eller kille!

Sitter just nu o tittar på programmet för jag fick ett mess av min kompis om att vår Body Balance instruktör är med som en av killarna som dejta bonden! Han verkar så trevlig, och gör söndagskvällarna lite mysigare. Lycka till Freddie!




Foto: TV4

Läs lite mer om honom och olyckan som hände här:

http://www.tv4.se/1.569390/2008/10/22/jag_ar_tacksam_till_livet

http://www.tv4.se/1.569404/2008/10/22/tva_dejter_borjade_brinna_under_inspelningen

Han fick även en artikel i Aftonbladet: http://www.aftonbladet.se/nojesliv/tv/dokusapa/bondesokerfru/article3599282.ab



Vår egen Cattis är faktiskt med i jingeln från tidigare år, men har inte lyckats hitta den någonstans- har inte sett den. Någon som har koll på om den finns någonstans??

Kram

Bilder från gårdagen

Nu har jag äntligen hittat lite bilder från gårdagen, här kommer dom:




Cattis o Matte (plus mössan!!)




Nisse (trummis i bandet) och Erik


  

Danny och Jag (dock syns min mössa inte lika mkt tyvärr...)




Det bjöds på drinkar och...




...boken


Kevin (från årets idol) lyckades leta rätt på alla killarna när dom stod ihop och jag knäppte denna bild åt honom:



Finns på Kevins blogg på tv4.se






Och så slutligen en bild på oss fyra tillsammans

Ha det gott!

Idol-boks release och loggor

Hej alla glada!

Idag jobbar jag hemifrån - har fått ont i magen och mår illa. Var uppe och snurrade i natt, för jag kunde inte sova. Hemskt! Hoppas det snart går över.

Igår fick vi våra loggor!! Dom är hur snygga som helst. Jag lyckades sy fast två stycken på kvällen innan vi skulle iväg på releasefest. En på min mössa, och en på Cattis. Kanske finns nån bra bild jag kan lägga till här. Vi hade på oss dom när vi kom dit, och därmed fastnade även mössorna på bild! :)

Som sagt, igår släpptes Idol-boken. Skriven av Anders Tegnér som tidigare startade tidningen OKEJ för er som känner till den. Eftersom att våra pojkvänner medverkar i boken tänkte vi passa på att se vad kvällen hade att bjuda på. Det var trevligt, en del folk man känner. Jag och D var så hungriga så vi valde att gå iväg och äta efter en stund, men Cattis o M stannade kvar, så hon kanske har nått skoj att berätta. Hon fick förhoppningsvis också några bilder från kvällen vi kan lägga upp här.

Nu måste jag fortsätta jobba. Kram på er!

/J


Damm på skorna...

haha, va bara tvungen att skriva en sak till...jag har seriöst DAMM i mina träningsskor!!!!
Det får man inte om de används ofta....inte ens om man använder dem sällan...måste bli en ändring på det här, från och med idag, jag lovar! 
kram!
Cattis

Träningsdags!!!!

Gah, äntligen är det dags....vet inte hur länge vi tre snackat om att gå och träna och nu är det bara en timme kvar innan jag och Janna befinner oss på gymet. :S
Rätt smart att tvinga med sig någon annan, haha, då kan man inte dra sig ur själv! 
Men efteråt ska det stickas såklart...så man vet ju att något gott väntar.
Kram till er och tack för grattishälsningarna när jag fyllde år!!!!
/Cattis

Hihi..

.. såg just ett roligt klipp. Jag gillar verkligen henns låt, men hon kanske skulle fundera över framträdandet?? :) Kolla in det på aftonbladet.se!

Kom nyligen hem från ett möte på jobbet. Nyss kom herr D hem också, och vi tänkte nog sätta i oss vår goda mat sen gårdagen. Hemmagjorde köttbullar och potatismos med gräddsås och lingon till. Så gott! Inte alltför ofta man gör sånt, men oj va gott det är när det blir av!

Kl 19 ska jag och Cattis träffas för att träna. Hon har nyligen köpt kort på Sats där jag också tränar, så nu ska vi se till att komma i form! Körde mitt vanliga pass igår kväll, så jag hoppas jag orkar idag också. Efter det bär det nog av till Teresia för lite mer stickning. Vi har äntligen fått det garn vi beställt, så nu måste vi komma i fatt lite.

Ikea och Mio blev succé i fredags. Kom hem med ett nytt bord och stolar till vardagsrummet. Dock var det fel på ett bordsben så vi fick åka tillbaka på lördagen, men nu står i alla fall allt på sin plats. Skönt att få lite ordning.

Vi kanske skriver några fler rader under kvällen om vi inte är helt slut efter träningen!

Ha det bäst!
Janna

Ikea


...here we come!

Vi lyckas alltid komma därifrån med liiiite för mycket saker. Får se hur vi lyckas idag!
O ikväll blir det idol o stickning. Ska försöka hitta ett bra recept för att laga nått gott till middag. Får nog bli ett besök på recept.nu - brukar alltid hitta nånting där!


/Janna o Teresia


Mer stickat..


... på favoriten så här långt i Idol.

Såg dessa bilder på Alice på Sofies Modes sajt. Kul att se henne i lite andra kläder än söta klänningar. Även om detta också var ganska sött men med lite edge. Det roliga är ju så klart att det är stickat- än en gång - i mode reportaget.

 















Vilken gillade ni bäst? Jag måste ju säga att favoriten är kragen på bilden längst till vänster. Jag har massa garn som ligger i min korg hemma som jag planerat att göra någonting liknande av. Kanske börjar på en ikväll!  

Tipsa gärna om ni sett något roligt mode-reportage med stickat som kan inspirera!

Här är länken till reportaget med Alice: http://www.aftonbladet.se/sofismode/article3547259.ab

Kram
/J.

Hemma hos Cattis

Idag är en sån där dag då det mesta är lite trist och tråkigt. Vädret har växlat om från sol till moln, och regnet letade sig tillbaka igen. Det ligger ett tråkigt täcke över hela stan.

Men! I detta tråkiga väder har jag lyckats åstadkomma en hel del saker idag. jag gick upp inte allt för sent, ringde ett par samtal och skickade några mail som jag tänkt gjort ett tag nu, sen åkte jag iväg till Cattis. Hon är journalist och frilansar för ett par tidningar och behövde ta ett par bilder till artiklen hon skrivit. Så jag fick agera fotoobjekt för henne. Efter det smaskade vi i oss smörgåstårta som hon och henne pojkvän gjort till gårdagen, då det hölls kalas hemma hos dom eftersom Cattis nyss fyllt år. Gott var det! Vi fick även i oss en bit kladdkaka som också blivit över :)

Vi har äntligen fått ett lass garn som Teresia har beställt på nätet! Så nu blir det sticka av. Måste komma igång ännu bättre nu. Annars tar ju möss-säsongen slut innan vi hunnit få ut våra saker!

På lördag ska vi tjejer ha mysdag/kväll. Det var ett tag sen nu, så det kommer nog bli toppen. Killarna flyr fältet över helgen, så då passar vi på att ses!

Nu ska jag sätta mig i soffan med en tidning och bara njuta av att vara ledig. Precis det man ska göra en tråkig och grå dag som denna.

Ha det gott
Janna


GRATTIS CATTIS!!

Grattis Cattis på födelsedagen från oss andra två :)

KRAMKRAM




Phu!!

Sådär... söndags träningen avklarad! Och nu efter det har jag blivit bjuden på middag av Tereisa!
Snart bär det av hemåt för en lugnt kväll. Var på Hem&Villa och Hem2008 mässan igår, så jag har en massa inredningstidningar att plöja igenom. Det var en bra mässa, som gav mig massor av inspiration.

Från och med denna vecka kommer jag inte jobba heltid, vilket är bra för vår lilla rörelse. Så jag hoppas kunna spendera mer tid på mössör, bilder och jakt på ställen att sälja på.

Ska också försöka lägga upp lite bilder på mössorna här, så att ni ordentligt får se hur dom ser ut!


Imorn är det också en väldigt speciell dag!!! Då fyller Cattis år!!!!!!!!!!! Så skriv gärna en liten kommentar och gratta henne!

Ha en fortsatt trevlig kväll.
Kram
/Janna

Teresia här 1a gången!

Hellllllooooo!

Japp! Here I am! SJukt kul med stickningen! Och kul att det kommit tillbaka! Sitter här hemma i min soffa och stickar på ett par benvärmare till min mormor som är lite kall av sig och har beställt ett par! Hon är så kul! Och tycker det är lite fräsigt... Haha!

Ville bara skriva ett par radet... Tittar på tv och har lite svårt att koncentrera mig... Hörs snart igen!

// Teresia

löv lööv löööv looov looove love

Här kommer två oredrigerade bilder från fotningen. Lägger kanske upp några fler senare.
Ha det gott!

 




SPOTIFY!!

Hej alla..

har idag fått spotify! Jag e såååå sjukt lyriskt. Kan inte slita mig. Det är som julafton!! Just nu lyssnar jag igenom en massa Queen låtar. Kärlek kärlek. Som ni kanske märker, jag kan knappt koncentrera mig och skriva samtidigt.

För er som inte vet så är Spotify en tjänst med streamad musik. Ett musikbibliotek som du lånar låtar från och lyssnar på. Fick nys om detta första gången i våras, men inte haft en invite som krävs för att kunna använda beta-tjänsten. I dagarna släpptes dock den första betalversionen. Läs lite mer om tjänsten på bisonblog.se eller på Spotifys hemsida.

Nej, nu ska jag försöka jobba lite grann med de bilder som Teresia, Cattis och jag tog härom dagen. Hoppas att ni gillar dom. Kan lägga upp ett smakprov om en stund.

Bildredrigering och spotify - here I come!


/Janna


FÄRDIGA!!!

Kolla in:




Nu har vi lyckats göra klart TRE mössor ikväll. Helt underbart! Snart har vi ett litet lager

Imorn ska vi alla tre ses hemma hos Cattis och fota lite. Vi måste ju passa på när det är de sista soliga höstdagarna för detta år. Vi lägger ut några här sen när vi har bilderna klara.

Hoppas ni alla haft en bra kväll. Vi har haft det toppenmysigt!

/Cajate

Middag hos Teresia.. med kålpudding och stickningar!

Nu sitter vi hemma hos Teresia och jobbar lite,  Vi tar fram material för att kunna sätta igång vår rörelse ordentligt. Vi fick papper från PRV idag för att skriva under och skicka in igen. Så vi hoppas att det går fort efter det.

Är det någon som har några bra tips till oss om vad vi ska tänka på när vi sätter igång ordentligt??

Vi tänkte bjuda på några bilder från kvällen... :)



Här är Cattis och Teresia vid middagsbordet:






Och en snygg bild på min tallrik:



Lite grått - men smakar gott! :) Teresia är en mycket bra kock och husmor till oss alla!!



Här sitter Teresia o Cattis i soffan och stickar... lägg märke till den "lilla" godisskålen på bordet.




Nu ska även jag börja sticka. En vit mössa ska det bli.

Kram

Har ni sett....

... att stickat även är på mode för männen? Vilken tur vi har att även dom uppmärksammas!

Sofies Mode/Aftonbladet: http://www.aftonbladet.se/sofismode/man/article3380725.ab

Vår förhoppning är ju att våra mössor ska köpas av tjejer men vi hoppas ju att dom även kommer falla killarna i smaken. Det enda stället ni förtilfället kan se skymten av våra mössor är ju i vår header här på bloggen, och i presentationsbilden. VI jobbar på att få fram bättre bilder. Bara det att vi inte hinner just nu när vi alla jobbar en hel del utöver detta.

Men snart så! :) Så kom tillbaka snart igen så får ni se hur mössorna ser ut!
Och snart kommer våra taggar... hoppas att dom blir som vi har tänkt dom! Vad gör vi annars....???

Kram,
Janna

KONTAKTUPPGIFTER



Kontaktar oss gör du lättast via e-mail. Skriv då till oss på:

[email protected]

Med Vänliga Hälsningar,
Cajate


Hej & Hå!

Hej efter helgen...

sitter på jobbet. Har strögrejer att göra. Har lite lunchpaus för tillfället.

Nu känns det som att saker börjar hända. Vi får hoppas att det håller i sig när nu våra produkter är klara. Tänk om vi står där med 100 mössor klara, och ingen som vill ha dom. Men det kan väl inte hända?? Hoppas inte i alla fall...

Helgen var trevlig. Förkyld ännu, håller i sig länge. Dock har jag äntligen börjat träna igen!!! Hann  med ett varv på lördagen och ett på söndagen. Helt toppenbra!

Nej nu måste jag forstätta jobba så att jag kan åka hem o sticka i god tid. Förhoppningsvis hinner jag förbi Ljungkvist på vägen hem också. Måste ha lite mer garn...

Hade!

/J. 


Cattis garnlager





Ja det är ju verkligen inte brist på garner hemma hos mig (Cattis) men utmanar nu Teresia till att dela med sig av sin härliga samling också, tror du klår mig!  Nu ska det stickas lite fler mössor.  kram! C


Ja det är ju verkligen inte brist på garner hemma hos mig (Cattis) men utmanar nu Teresia till att dela med sig av sin härliga samling också, tror du klår mig! Nu ska det stickas lite fler mössor.
kram! C

Mysseförsäljning på g...

Träffade en kille som äger en klädesbutik i lördags och han gillade verkligen våra mössor. GAH!!!!!
Så nu gäller det bara att hålla tummarna för att vi ska få börja sälja hos dem! Jag lovar att uppdatera er så snart jag vet mer. Det här måste ju bara gå vägen helt enkelt ;)

Kram!
C

Fredagsmys



Äntligen fredag!

Denna vecka och förra har varit rätt hårda för min del. Har jobbat näst intill heltid med ett event som ägde rum igår på Södra Teatern. Jag arbetar åt ett förlag som heter Volante just nu. Och då har det bl.a. ingått i arbetsuppgifterna att sammanställa detta event för en ny bok som släpps på förlaget. Boken heter "Nextopia- livet, lyckan och pengarna i Förväntningssamhället" av Professor Micael Dahlén. Vi har en länk till hans blogg här på vår. Det är en väldigt bra och intressant bok som handlar om att vi alltid ser till nästa grej, att vi inte kan vara nöjda i situationen som vi just nu befinner oss i, utan allting som kommer är alltid mycket bättre, mer spännande och intressant än det som hände igår och idag. Mycket läsvärd.

Dagen igår bestod av att göra i ordning allting inför eventet, och det blev stressigt i sista sekund innan alla 300 gäster anlände, men så är det ju nästan jämt. Saker tar mkt längre tid än man väntar sig. Hur som helst blev det väldigt lyckat och både arrangören, föreläsaren och gästerna verkade nöjda!

När jag väl kom hem igår kväll var jag helt slut! Jag somnade nästan på fläcken när jag kom in genom dörren. Dock hann jag sticka en liten sväng på ett pågående mössprojekt. Får fortsätta lite mer ikväll. Men skönt var det iaf att lägga sig tidigt, har blivit alldeles för långa dagar denna vecka. Så helgen får handla om att ta igen sig :)

Idag ska jag och pojkvännen ut en sväng på stan, försöka hinna träna och till kvällen blir det stek-middag hemma hos Teresia och hennes pojkvän. Hon e en riktig husmor den där Teresia :) Hon får allt kött från sin mamma (och hennes kor) som vi tidigare skrivit om här på bloggen.

Ha det gott allihop!

/Janna

Utflykt till garnbutiken...

Nu är det dags att köpa lite mer garn (haha, trots pojkvännens förmaningar om att vi har huuuuuuuuuur mkt garn som helst här hemma...håller inte med helt enkelt). Jag ska bege mig till den superba butiken (vårt stamhak kan man säga) vid Odenplan, uppgången Karlbergsvägen. Me like!KRAM!

I väntan på...

....


nu har vi äntligen lämnat in ansökan angående vårt varumärke.
Fast vad det är berättar vi inte riktigt ännu. Och vad vi ska göra av det. Men det får ni nog se snart :)

Gottegrisen Cattis sitter här med sin chokladboll, och Janna o Teresia är inne på sin andra latte.
Här kommer en liten bild från vårt möte på Tully's.






Hade!

/Vi tre

RSS 2.0