Tjejkväll på Kino

Kanske ska säga några ord om gårdagen. Cattis skulle tillsammans med en kompis iväg på en tjejkväll, som det slutade med att vi (Teresia o Janna) även skulle med på. En kväll som skulle bestå av ett "sex-party" och sedan middag och utgång. Sex-delen är inte så avancerad som den låter. Det innebär att en tjej presenterar allehanda sex-leksaker för ett gäng tjejer och sen får man oftast rebatt på det som har visats. Detta görs t.ex. ofta vid möhippor eller liknande events.  Vi (Teresia o Janna) har varit på ett sådant tidigare,då hemma hos en kompis, vars kompis just börjat jobba med detta och ville prova detta på oss.

Så denna gång kändes det väl inte lika intressant som förra gången då vi redan hört och sett det mesta, dock kom allt med en liten överraskning då Cattis presenterar var detta ska hållas någonstans.

J: "Var ska vi ses någontsans på lördag. Är det i en butik vi ska vara (visste att det inte var ett home-party)?"
C: "Nej, alltså.. det är inte i en butik. Det är på er porrklubb"
J: "...."

Därefter blev det en hel del skratt. Varpå Janna i sin tur berättade det hela för Teresia.... och där kom nästa skrattattack!
Vi blev nog lite obekväma med situationen. Som tur var skulle vi vara där kl 17:30 och inte senare.  Men när vi väl kom fram såg det förvånansvärt fräscht ut. Vi hade nog väntat oss något mycket värre. Man gick in i butiken och sedan vidare ner till "klubben". När vi skulle gå därifrån kom en kile i 25-års åldern intraskandes i butiken, och gissa om han vände fort när han upptäckte att det stog 12 tjejer och kacklade där inne!

Efter detta åkte vi till Helenés krog vid S:t Eriksplan och åt god mat. Vi var ett gäng på 12 tjejer, så vi både hördes och syntes en hel del. Sen drog halva gänget vidare ut, och hälften hem. Dom som gick ut hade en riktig party-kväll!!

Här är några bilder i alla fall:














Kommentarer
Postat av: Nina

hahha sjuk grej!

Men ni verkar haft kul!

är pojkvännen din hemma nu? :)

träffade honom idag!

wii på tisdag fyller jag 13 !







Ha det bra , jag älskar er blogg!

en sak bara ; snäälla kan ni börja skriva i slutet/början av inläggen vem av er som det är som skriver?

kul o veta!

puss // nina

2008-10-26 @ 21:00:53
URL: http://ninaaas.blogg.se/
Postat av: Jessica

Det går inte att inte le när man läser er blogg.. alla tre verkligen sprudlar av glädje , och ibland behövs inte ens en bild för att man ska "känna" glädjen. Grymt snygga mössar, btw. Hoppas och tror att försäljningen av mössorna kommer gå klockrent...!! Ni gör ett grymt jobb. Ha en fortsatt trevlig söndagskväll / Jessica

2008-10-26 @ 21:09:12
Postat av: sarah

håller mer, man blir glad att att läsa eran blogg :)

hur gick det för danny hos tandis ;) ?

höstkramar / sarah

2008-10-26 @ 21:21:32
URL: http://ssommar.blogg.se/
Postat av: Maria

hej tjejer. Kul detta med att sticka och sälja era skapelser :) Att ni gör reklam i eran blogg är ju en bra ide men har ni tänkt på att skaffa en hemsida? Om ni inte har någon webmaster än så ställer jag gärna upp. Det tillhör ett av mina intressen att hålla på med hemsidor. Och jag håller även på i photoshop med grafik och sånt. jag skulle bara tycka att det vore kul att hjälpa er med en hemsida (eller grafik) så är ni intresserade så hör av er. :)

2008-10-27 @ 10:19:19
URL: http://mariachen.blogg.se/
Postat av: Anonym

har du ingen mer bilder... :D

2008-10-28 @ 01:49:04
Postat av: Soraya

Hej brudar!

Ha, ha ja det var en galen kväll :D

Sjysst blogg - verkligen! Å tuuuusen tack för mössan!!

Teresia: jag väntar på ett hembesök då du kan hjälpa mig med garderob å duschkabin, jag bjuder på kaffe, eller du kanske föredrar shots ;) !!

Kram på er å hoppas vi ses snart igen!

2008-10-28 @ 15:28:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0