Harry Potter, träning, bokutbyte

Sitter här framför teven som vanligt när jag är ensam hemma. Varför gör jag det så ofta? Ibland är det bara skit på, och ändå står den på... På nått sätt känns det väl inte lika ensamt om man har lite ljud runt omkring sig. Även om jag tycker om ensamheten. Det är oftast då man får mest gjort :)

Idag går det i alla fall något bra på teve. På SVT1 visas Harry Potter och de vises sten. Minns ni den? Skådisarna är alla så små i dessa försa filmer. Haha!




 Träffade Therese igår, en tjej jag träffade för första gången på Body Shop i London 2006. Var där på semester och gick in i butiken för att köpa med lite saker hem under de första dagarna (eftersom det var mycket billigare där än i Sverige). Det slutade med att vi stod o pratade i en timme och att vi återvände till butiken den sista dagen och pratade lite till och utbytte telefonnummer. Hon flyttade senare tillbaka till Sverige och Stockholm och började på samma högskola som jag, och i stort sett samma utbildning. Så sen dess har vi hängt ihop. Jag hade lånat en bok av henne i våras som hon nu behövde, så vi tog en fika på Vurma vid Hornstull. Hur som helst, utöver att vi hade väldigt trevligt och mycket att prata om, så gav hon mig en sak. Ett slags kedjebrev, fast en utvecklad och mycket roligare variant. Det är ett utbyte av pocketböcker som innebär att du skickar iväg en bok och förhoppningvis får tillbaka 36 stycken. Vilket inte vore fy skam då jag älskar att läsa. Och tanken är att man ska skicka en som man har köpt och läst, så det blir inte dyrare än det plus porto avgiften. Så nu ska jag bara klura ut vilka sex personer som kan vara intresserade nog av att få mina brev!




Ska försöka springa förbi gymmet idag också. Lite segt att det tar en kvart att gå dit bara. Inte så roligt denna årstid. Sitter och väntar på ett samtal från en kompis som ska gå med mig, men hon tycks aldrig bli klar på stan.

Hoppas du får en mysig lördagskväll!
Kram






Kommentarer
Postat av: Sussi

Jag tittade också på Harry Potter idag. Man måste passa på när det ändå går. :P

2009-01-10 @ 18:59:22
URL: http://lavica.blogg.se/
Postat av: Nina

själv ser jag på körslaget !

Danny sötnosen o matte var ju också med lite grann :)



kul :)

saknar dom !

2009-01-10 @ 20:59:20
URL: http://ninaaas.blogg.se/
Postat av: Lena

Fick ett sånt där brev om bokutbyte och tyckte att det lät som en ganska så bra idé men det tyckte tydligen inte dom jag skickade till... har inte fått en enda bok... själv gjorde jag min "plikt" och skickade enligt instruktion iväg en bok. Trodde att jag åtminstone skulle få nån bok... Hoppas verkligen det går bättre för dig, du kan väl berätta!

2009-01-11 @ 00:03:46
URL: http://lenapanth.blogg.se/
Postat av: Hanna Helt

Janna, sök på Andie MacDowell på google, jag tycker du är ganska lik henne ibland :)

2009-01-11 @ 20:04:48
URL: http://hannahelt.blogg.se/
Postat av: Hanna Helt

(När hon är lite yngre alltså)

2009-01-11 @ 20:06:03
URL: http://hannahelt.blogg.se/
Postat av: Jossan

Hej Janna! Har alltid tyckt att du har varit lik en skådis i Hollywood.. Och igår när jag såg " A lot like love" så klickade det..

Ibland är ni jättelika varandra, du och Amanda Peet alltså.. Självklart är ni lika vackra båda två!



Kram,

Jossan

2009-01-12 @ 17:19:48
URL: http://jossanstrom.blogg.se/
Postat av: sofia

haha ja gud ja! dom ser verkligen små ut..

2009-02-22 @ 20:07:33
URL: http://sofiaell.blogg.se/
Postat av: davidsundgren

haha älska harry potter, ser as framemot nyaste filmen!

2009-06-25 @ 19:50:39
URL: http://daevidsundgren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0