Mössorna

Hej!

Som några har upptäck är priset på mössan 399 kr. Anledningen till detta är materialkostnad, att butiken tar en avgift för att sälja mössan samt den tid vi lagt ner på att sticka den. Eftersom att mössan är handstickad så ligger det några timmars arbete bakom varje färdig produkt. Vi önskar att vi kunde sälja den för noll och ingenting, men då skulle vi få betala för att tillverka dom. I framtiden kanske vi tar detta ett steg vidare och låter farbikstillverka mössor, vilket skulle pressa ner priset. Dock förlorar det lite sin charm eftersom att varje handgjord mössa är unik. Men vi får se hur vi gör framöver.

Jag hoppas att du som köper en ska bli riktig nöjd! vi själva älskar mössorna och vill inget annat än att ni också ska tycka om dom.


I övrigt idag har jag tagit en ordentlig sovmorgon, åt en fantastiskt god frukost med hembakt bröd, smoothie (kvar från gårdagen), te och croissanter. Sen hämtades vinterjackor, skor och vantar/halsdukar ner från vinden, samtidigt som resväskor och annat somrigt bars upp. Senare på eftermiddagen begav jag mig till Teresia för en stunds stickande, och kvällen har spenderats nere i pojkvännens stuido. Kom aldrig iväg till Skogskyrkogården idag. Får nog ta en sväng förbi Katarinas kyrkogård på vägen hem och tända de två ljus jag har i väskan.

Har inga planer mer än träning inför morgondagen. Känns ganska skönt. Finns en del saker jag borde gå igenom hemma, så får se om jag lyckas med det. Vore skönt att få undan lite saker innan julpyntet snart ska upp (!!!!). Låg och funderade lite igår innan jag somnade på att införa en julkalender med små presenter varje dag fram till jul. Vad tror ni om det? Har ni provat det någon gång? Har ni i så fall några bra tips på klappar?

Fortsatt trevlig kväll allesammans!
/Janna



Kommentarer
Postat av: Nina

okej myys :)

du kan lägga i typ små godisar eller små smycken eller sånt i " julkalendern"'

eller ska du göra den till danny?

ha en bra kväll !

kraamis // nina

2008-11-02 @ 00:37:43
URL: http://ninaaas.blogg.se/
Postat av: Sofia

Ååh presentkalander, då blir de ju nästan jul varje dag :D

2008-11-02 @ 01:31:32
URL: http://myselfnfriends.blogg.se/
Postat av: sarah

Kul med presentkalender, kanske lappar med saker man kan göra för varandra !

2008-11-02 @ 01:59:42
URL: http://ssommar.blogg.se/
Postat av: Camilla

Hejsan :D

låter som en härlig dag :) ååh, vill bara köpa en sån mössa :D den kommer vara värd varenda öre :) och klart att man förstår priset.. handgjorda liksom :O ni gör ett sjukt bra jobb! :D



julkalender låter skitmysigt! :D haha, har aldrig haft det faktiskt.. eller bara choklad x) ahha :P och prestenter varje söndag. (första, andra.. advent osv) men det var några år sedan nu. ;)

Vad kan man ha i? :P hmm.. håller nog med där. Vrf inte lappar med saker man kan göra för varandra? någonting man ska göra varje dag. Det behöve rinte vara så stor grej men bara så att man bryr sig liksom. :) Annars kan det ju vara bara småsaker, godis, smycken, strumpor x) haha :D du kan ju sticka (a) nej jag vet inte :D



Ha en bra dag iaf :) kraam Camilla

2008-11-02 @ 11:44:05
Postat av: AnnaK

Fina mössor ni stickar!

Stickade själv två förra veckan, den ena åkte in i garderoben, den andra gavs bort.

Lycka till med affärerna!

2008-11-02 @ 13:02:15
URL: http://annakmaria.blogg.se/
Postat av: olivia

kul med presentkalender:) du kanske inte kommer i håg mig men vi snackade förut på myspace så du vet:P

ha det så bra.

2008-11-02 @ 19:15:02
Postat av: A

Å Presentkalender ä ju kul. Små kärlekshandlingar till varandra. Massage, skummbad ihop, picknick (ja det är mi´nst lika härligt så här års.), mysig hema kväll, slippa diska/städa en hel dag. MM. Behöver inte vara saker som kostar. Vill man ha presenter är de ju kul att köpa små obetydligt kraffs. Finns massor av olika saker. Om du ska ha en som är till dig får väl D använda sin fantasi. ;)

Kramis A

PS Go on girl DS

2008-11-03 @ 18:54:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0